Kapcsok Tábor Fertőd 2023. 

A Fertőhansági Nemzeti Park kincseit fedezhettük fel a nyári táborunkban, akik nagy mértékben támogatták is az ottlétünket.
A Lászlómajor és az Öntésmajor látogatásai során visszarepültünk a nagyapáink vagy akár dédapáink idejébe. Megismertünk új kifejezéseket, régi mesterségeket az eszközök megtapintása által is. A természet csodálatos világában éltünk 5 napig, hisz a szállásunk is a Kócsagvár épületében volt.
Legnagyobb kihívásnak a kenu túra bizonyult , ám az Esterházy kastély és a Harrer csokoládé műhely látogatása hamar begyógyította a sebeket.
A kézműveskedés már állandó programunk, melyet Bence ma már felnőtt hallássérült segítőnk irányít.
Milyen volt az idei tábor? Erről a leghitelesebb csak a szülők véleménye lehet:

Harmadik éve lehetünk résztvevői, élvezői ennek a tábornak. Feltétel nélküli befogadás, elfogadás, együttműködés jellemzi mind a gyermekek, mind a szülők részéről . Tartalmas, átgondolt, korosztályukra hangolt programok színesítik mind az öt napját. Gyermekeink mégis leginkább az Eszter által felállított keretek közötti foglalkozásokat és a már barátokká vált sorstársakkal megélt szabadságot szeretik a legjobban…
Mit jelent ez az öt nap nekünk?
Sokkal többet, mint azt valaha gondoltam volna…

Vincze család

Az előttem szólók már a ráborban is elmondták,hogy miért jó a tábor amit én is gondolok.De a mélyebb érzelmi része a számomra,hogy mi úgy müködük mint egy család.Fesztelenül,szeretettel egymás iránt.Nem teszünk külömbséget az én és az ő gyereke között.Feltölt és erőt ad a hétköznapokra amíg nem találkozunk mindig ez az egy hét.Csak szeretettel tudok mindenkire gondolni.Ui.:már most hiányzik mindenki?Köszönöm a támogatásodat,kellemes nyarat míg nem találkozunk!

Varga Mónika

Köszönjük szépen még egyszer a lehetőséget, hogy a gyerekek veled lehettek. Minden nyáron ez az egyetlen állandó program amihez ragaszkodunk, mert látjuk hogy Levente meg Misi is mennyire élvezi. Nagyon szeretnek téged, és nagyon sokat jelent nekik hogy veled lehetnek. Nekünk is nagyon sokat ad a tábor, mert jó emberek között vagyunk. És ilyenkor mindig kicsit a nézőpontom is változik, hogyha én azt akarom hogy a külvilág fogadja el Leventét, akkor nekem is meg kell tanulnom mindenkiben meglátni az értéket, és azért szeretni:)

Varga-Pék család